About Company

Haining Mingyuan Decorative Materials Co., Ltd. spesialisasine pametumu lan dodolan PVC jogan materials.It wis peralatan produksi majeng domestik lan team.It sales banget dumunung ing Shuangfeng zona industri, kutha Haining, provinsi Zhejiang, kalebu area 10000 sq. m, lingkungan ayu, perusahaan conditions.The geografis banget wis sawijining ngimpor & kaca hak, produk sing dièkspor Eropah, Amerika, Asia Kidul-Wétan, Amerika Selatan lan negara liyane. Kita bakal kanggo desain produk lan kualitas standar dhuwur kanggo nyedhiyani produk kualitas kanggo pelanggan. Ing butuh energi, polusi iku serius dina iki, kita njupuk produksi lingkungan ijo minangka concept.Haining Mingyuan Decorative Materials Co., Ltd. spesialisasine pametumu lan dodolan PVC jogan materials.It wis domestik majeng peralatan produksi lan dodolan banget tim.

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
langganan

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns05
Tampilan Online Chat!