ngeunaan Company

Haining Mingyuan hiasan Bahan Co., Ltd. specializing dina ngahasilkeun sarta jualan PVC flooring materials.It boga alat-alat produksi canggih domestik jeung team.It jualan unggulan anu lokasina di Shuangfeng zone industri, kota Haining, Propinsi Zhejiang, nyertakeun wewengkon 10000 sq. m, lingkungan geulis, parusahaan conditions.The geografis unggulan geus bebas ngimpor & ékspor hak, produk nu diékspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Amérika Kidul jeung nagara séjén. Urang taat kana desain produk na standar kualitas luhur nyadiakeun produk kualitas ka konsumén. Dina kakurangan tanaga, polusi lingkungan anu serius dinten, urang nyandak produksi lingkungan héjo salaku concept.Haining Mingyuan hiasan Bahan Co., Ltd. specializing dina ngahasilkeun sarta jualan PVC flooring materials.It boga domestik canggih alat produksi jeung jualan unggulan tim.

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
ngalanggan

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns05
WhatsApp Online Chat!